Profilprodukter

Logoband
Logoband kan fås som enkelsidig eller dubbelsidig väv eller enkelsidig och dubbelsidigt tryck i flera olika kvaliteter. Kombinera bandet med olika tillbehör såsom karbinhake, säkerhetsfäste eller snabbfäste. Finns i olika former och färger och kan fås i 10-25 mm bredd. Pins/klubbnålar
Nåla fast din logo! Pins eller Klubbnålar som det också kallas är ett enkelt sätt att nå ut med ditt budskap. Tack vare sitt låga styckpris kan det användas som giveaways vid mässor och kan snabbt sprida ditt varumärke eller budskap. Pins kan lätt fästas på kläder, axelband, väskor och andra typer av textiler. Finns i flertalet olika kvaliteter. Levereras vanligtvis med rak nål eller "butterfly" lås.

Siliconband
Ett perfekt reklamarmband som ger ett budskap eller företagsnamn. Vi kan både prägla och trycka. Silikonarmband är billiga och kan göras i unik design.

Festivalarmband
Vi kan göra både vävda och tryckta festivalarmband. Vi kan göra i upp till 6 färger, olika bredder. Vi kan erbjuda låsning i både plast och metal. Låga mini kavntiteter.


Märken med klisterbaksida
Vävda märken kan formas precis efter önskemål. Våra vävda märken är av den tätaste och finaste kvaliteten vi har och är helt i polyester. Precisionen i väven går att få till så mycket som 1 mm och upp till tolv olika färger att välja mellan där skuggningar och toningar också är möjliga. Vävda märken går även få med självhäftande baksida och hela etiketten kan formskäras efter behov.